Evenementen

Een geweldige locatie voor een bedrijfsevent of personeelsuitje!
Bij het organiseren van een bedrijfsevent draait alles om het creëeren van een onvergetelijke ervaring voor je team. Wij regelen dit voor je van A tot Z en kunnen een geheel dag en avondprogramma voor jullie organiseren.

Waar kun je daarbij aan denken?

Activiteiten
Je kunt bij ons op het terrein leuke activiteiten doen als Jeu de Boules, tafeltennis, darts, Cornhole en gezelschapsspelen. Desgewenst regelen we een spelbegeleider die een uitdagend teambuildingsprogramma in elkaar draait. Daarnaast kunnen we activiteiten van buitenaf inhuren als bijvoorbeeld een djembé workshop.

Thematisering
Een thema is een hele leuke toevoeging aan je evenement en brengt de mensen gelijk in de sfeer! We bieden een compleet pakket hierin aan qua aankleding, decoratie, uitnodigingen, beachflags, muziek en food.
Denk aan een tropische ontsnapping naar Cuba, waar kleurrijke cocktails en zwoele muziek de avond zullen domineren.
Of doe een stap terug in de tijd en kies voor het Western thema met cowboys, saloons, heerlijke gerechten van de smoker en een rodeo-sfeertje.
Een Oktoberfest met grote bierpullen, après skihut en lederhosen doet het ook altijd erg goed als sfeermaker!

Food arrangementen
Er zijn verschillende food arrangementen mogelijk.
Denk hierbij aan:
- Lunchbuffet
- BBQ
- Streetfood
- Grillmenu van de smoker
- Foodtrucks

Muziek
Wij hebben contact met verschillende muzikanten, bands, DJ’s en een samenwerking met licht en geluidsbedrijf HMF voor de professionele begeleiding. Uiteraard ook altijd mogelijk je eigen muzikanten te regelen!

Interesse gekregen? Stuur een mailtje naar info@dehouthallen.nl.